Felhasználási feltételek

 

Üzemeltető

A Vermes Viktória EV. weboldalát (www.varosikonyha.hu, a továbbiakban: weboldal) Vermes Viktória EV. (1093, Budapest, Lónyay utca 47, email: vermes.viki[kukac]varosikonyha.hu)  működteti.

 

Tárhelyszolgáltató

Servergarden Kft.
1139 Budapest, Váci út 99-105
Telefon: +36 1 432 31 33
Email: info@servergarden.hu

Köszönöm, hogy meglátogattad weboldalam. Böngéssz kedvedre receptjeim és programjaim között!

Kérlek, a felfedezés közben tartsd be az alábbi felhasználási feltételeket.
A weboldalamon és hozzá kapcsolódó közösségi média felületeken (Facebook, Instagram, Youtube, Tiktok) közzétett hozzászólásaid:
1., ne sértsék senki személyiségi jogait,
2., ne sértsenek semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot,
3., ne tegyél gyűlölködő, erőszakos kijelentéseket.

A weboldalon és a hozzá kapcsolódó közösségi oldalakon közzétett bejegyzések a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 7.§ -a alapján, mint gyűjteményes műnek minősülő adatbázis szerzői jogi védelem alatt állnak.

A szerzői jogok gyakorlója, egyben a megjelenő tartalom jogos felhasználója Vermes Viktória EV (székhely: 1093 Budapest, Lónyay u. 47. nyilvántartási szám: 52498053, adószám: 68961802-1-43, képviselő: Vermes Viktória, kapcsolat: vermes.viki(kukac)varosikonyha.hu). 

A weboldalon megjelent receptek otthoni felhasználás céljával kerülnek publikálása. Azok magáncélra történő szabad felhasználásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat. A weboldalon, valamint a hozzá kapcsolódó közösségi médiumokban, mint promóciós felületeken (Facebook, Instagram, Youtube, TikTok) a szerző által publikált írásos, képi, grafikai elemek, valamint a szerző által nyújtott szolgáltatások részben, vagy egészben történő átvétele, bemutatása, másolása, sokszorosítása harmadik személy által sem online, sem nyomtatott, sem előadás formájában a szerző előzetes, írásos hozzájárulása nélkül nem engedélyezett.

Szerző a jelen Felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében kérlek, rendszeresen látogasd meg ezt az oldalt.

A weboldalon publikált tartalom kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. 

A weboldal látogatásával elfogadod, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

A weboldal látogatásával automatikusan elfogadod a jelen Felhasználási feltételeket.

Válogass receptjeimbŐl