Egyedi igények alapján személyre szabott olasz főzőkurzusok.

Ha egyedi menüsort szeretnél elkészíteni, elmélyednél egy-egy munkafázisban, vagy az olasz konyha rejtelmeiben, a privát főzőóra neked való! Ízlésed és igényeid alapján közösen összeállítjuk azt a 3-4 fogásos menüt, vagy tésztaételt, melyet együtt főzünk meg. Így lehetőséged van olyan -esetleg már régóta vágyott- ételek elkészítésére, melyeket nagyobb csoportban lehet tudunk megfőzni.

Legyen szó töltött vagy egyszerű tésztákról, krémes rizottóról, a tökéletes olasz raguról és a legjobb desszertekről, ízlésed szerint válogathatod össze a neked legjobban tetsző menüsort. A program közben betekintést nyerhetsz az olasz gasztronómiába, annak régiónként eltérő világába. Tippeket és ötleteket adok, hol szerezhetsz be jó minőségű olasz alapanyagokat. Természetesen kóstolunk olasz ízeket olasz hangulatban. 

A gasztronómia a világ közös nyelve, mely összehozza az embereket egy asztal köré. Így a közös főzés céges csapatépítő programnak is kiváló, mert mindenki megtalálja benne azt a folyamatot, melyben szívesen részt vesz. A kisebb csoportokban párhuzamosan készülő ételeket a végén közösen fogyasztja el a csapat. 

Rendezvények 2-től 12 főig
-születésnapok
-évfordulók
-baráti összejövetelek
-lánybúcsú
-legénybúcsú
-céges csapatépítők

A menük és a meghirdetett időpontok változásának jogát fenntartom. Az árak magyar forintban értendők, az áfát tartalmazzák és visszavonásig érvényesek.  A Városi Konyha Gasztro Élménystúdió – Est. 2017 – programjai, menüsorai, tematikái a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 7.§ -a alapján szellemi jogi védelem alatt állnak. Azok másolása, átvétele, sajátként való feltüntetése sem online, sem nyomtatott, sem előadás formájában nem megengedettek.