Tartalmas étel, nem csak reggelire!

Bizony, nem csak reggelire. Bizony angolosan, mert az én verzióm kicsit eltér a klasszikus angol reggelitől.
Ez a tál annyira tartalmas és kiadós, hogy akár ebéd, vagy vacsora is lehet belőle. Én általában ezt az ételt a sok sült finomsággal és zöldséggel, akkor dobom össze, ha későn reggelizek. Ilyenkor az ebéd is elcsúszik késő délutánra. Ezzel így egyben letudható az ebéd és a vacsora. És délután fogyasztva nem is furcsa, ha az ember egy pint sört gurít le mellé. 🙂

Hozzávalók
∼2 főre∼

2 pár virsli
4 vékony szelet bacon
2 tojás
1 kápia paprika
4–6 salátalevél
1 marék rukkola
1 marék póréhagymacsíra
1 konzerv fehérbab paradicsomszószban

Elkészítés
A bacont kevés olajon pirítsd meg, tedd félre. A virslit irdald be ferdén, a serpenyőben maradt olajon süsd meg a tojásokkal együtt. Ha szükséges, kevés önts még az edénybe kevés olajat. 
A salátát és a paprikát csíkozd fel, forgasd össze a rukkolával. A babot melegíts meg. 
Tányér közepére halmozz póréhagymacsírát, rendezd el körülötte a tojást, a virslit, a szalonnát, végül a salátát és a babot.
Friss kenyérrel kínáld.