Gyors és finom szendvicskrém.

Egyik őszi kedvencem a sütőtök. Szinte mindenhez felhasználom, amihez csak lehet. Lehet az őszi ital, sütemény, vagy tészta, biztos, hogy kitalálom a sütőtökös verzióját is. 
Uzsonnára, vacsorára pedig szuper krémeket készítek belőle, amivel akár vendégeket is várhatunk, ha tortilla chipsszel kínáljuk. 

Hozzávalók

500 g sült sütőtök
100 g krémes kecskesajt
1/2 teáskanál száríott rozmaring
1/4 teáskanál koriander mag
1/4 teáskanál mustármag

Elkészítés
A tököt kanalazd ki a héjából egy tálba. Villával pépesítsd, majd keverd vele a kecskesajtot. 
A fűszereket – a só kivételével – tedd egy mozsárba és törd porrá. Add a tökhöz, sózd, keverd össze. 
A legjobb pirítóssal tálalni.