Szuper maradékmentő ötlet.

Nem csak Húsvét után fordul(hat) elő, hogy túlterveztünk magunkat, és marad egy csomó kaja. Ilyenkor érdemes körülnézni a hűtőben, és felbodni azokat az alapanyagokat, amiket néhány nappal ezelőtt még ízletesen nyammogtunk, de mondjuk harmadjára már nem szívesen ennénk belőle.
Idén Húsvétra sütöttem egy jerk pácos csülköt, amiből alig fogyott. Így egyszerűen adta magát, hogy a húsnak szendvicsben a helye, ha már máshogy nem fogy el. Mivel ez egy ananászos, nagyon fűszeres pácban sült hús volt, olyan hozzávalókat válogattam össze a hűtőből, amik nem veszik el a karakteres ízét.
Próbáld ki az én verzióm, vagy keress megmaradt húsokat/felvágottat, zöldségeket, krémeket a hűtőben, és készítsd el a saját maradék szendvicsed! 

Hozzávalók
∼2 szendvicshez∼

maradék sülthús
2 nagy evőkanál sajtkrém
1 szál újhagyma
2 evőkanál kukorica
1 levél jégsaláta
2 karika ananász

Elkészítés
A sülthúst tépkedd szálaira és kicsit melegítsd meg.
Az újhagymát karikázd fel és a kukoricával együtt keverd a sajtkrémbe. Sóval és borssal fűszerezd. 
A kenyérre tegyél egy levél jégsalátát, kend meg a sajtkrémmel, majd pakold rá egy kupacban a húst végül egy karika felszeletelt ananászt.