Ez lesz a téli kedvened.

Jön a melengető italok időszaka. Próbálj ki valami újat!
Télen előkerülnek a hatalmas teásbögrék, a forrócsoki receptek, a fahéj, a szegfűszeg, a gyömbér, amit italokban is használhatunk. Nálam sincs ez másként. Imádok ilyenkor meleg italokat készíteni, amit elszürcsölhetek a kanapén, míg az aktuális kedvenc főzőműsorom nézem. A múlt heti fűszeres, sült alma készítésekor egy új italhoz kaptam ötletet. Azóta minden nap ezt iszom. 

Hozzávalók
∼1 pohárhoz∼

2 dl kókusztej
1 teáskanál juharszirup, vagy méz
késhegynyi mézespuszedli fűszerkeverék

Elkészítés
A kókusztejet tedd egy lábosba és langyosítsd fel. Add hozzá a juharszuripot, majd a fűszerkeveréket és kis lángon főzd össze. Töltsd pohárba, és már ihatod is.