Egy szuper szendvics vacsorára.

Az utóbbi években rengeteget használtam a panini sütőm, amit egy barátnőm ajánlására szereztem be. Azért szeretem, mert gyors és egyszerű, ezért sokkal hamarabb előveszem, mint egy serpenyőt, ha például 2 szelet bacont szeretnék megsütni. A tisztítása is könnyebb, mint egy zsíros edény elsuvickolása, langyos állapotban egy nedves ruhával át kell törölni, és kész is.
A bacon sütése mellett számos étel elkészítésére alkalmas. Süthetünk rajta zöldséget (gombát, cukkinit, padlizsánt, paprikát), húst, halat, de még tükörtojást is. Na és persze paninit, az én nagy kedvenc vacsorámat.

Hozzávalók
∼2 főre∼

1 baguette
4 szelet feketeerdő sonka, vagy bacon
4 szelet sajt
4 karika paradicsom
2 levél jégsaláta

Elkészítés
Ha a panini sütő felmelegedett, dobd rá a sonkát és süsd ropogósra.
Amíg a sonka sül, a baguettet felezd el, majd hosszában vágd ketté. Kend meg vékonyan vajjal, fektesd rá a jégsaláta levelet, mehet rá a ropogósra sült sonka, a sajt és a paradicsom szeletek. Borítsd be a baguette tetejével. Az így elkészült szendvicset tedd a grillbe és süsd aranybarnára.